Snorigt

Det snoras och hostas här hemma. Lilleman och pappan började samtidigt, bägge ynkliga men jag tyckte bara synd om den ena. En natt hade lilleman lite feber, det i kombination med öm mun pga att tänderna kommer fram var ingen rolig upplevelse för någon av oss.
Nu är febern över sen några dagar, men det är snorigt fortfarande. Han är tom röd under näsan av alla gånger jag varit tvungen att torka bort snoret, så jag måste smörja med idominsalva.
 
Alldeles lagom till pappan åkte tillbaka till sitt jobb så blev jag sjuk. Kändes tur att lilleman inte hade samma ork som vanligt, för jag har varit helt däckad. Vädret har i alla fall varit ok med plusgrader och en del sol, så vi har kämpat oss ut på hundpromenader. Frisk luft är bra för oss alla.
Nu är även min feber över, så idag kom vi iväg på babysimmet som planerat. B var på bra humör, busade och plaskade massor. Det är så kul att se honom utvecklas. Han är lite eftertänksam, måste se och prova innan han bestämmer vad han tycker. Medan de andra barnen nu gärna hoppar i från kanten (sittande) så vill han fortfarande hålla i mina händer när han ska i. Att hamna under vattnet i sig skrämmer honom inte, men stödet är viktigt fortfarande. Det är ingen nackdel, hellre lite försiktig och våga prova med stöd än att kasta sig huvudstupa ut i saker man inte känner sig helt säker på.
 
Det märks dock att han fortfarande inte återhämtat sig helt efter förkylningen. Han har sovit gott i ett par timmar nu och sover än. Vi får väl se om han vaknar och kan tänka sig lite gröt när pappan kommer hem närsomhelst.