Nedräkning för FET

FET - en av alla dessa förkortningar inom IVF. FET står för Frozen Embryo Transfer, dvs återföring av ett nedfryst embryo. För oss innebär det återföring av ett embryo som odlats till dag 5, till en sk blastocyst.
Idag öppnade ivf-kliniken åter efter sin sommarstängning. Då jag har regelbunden mens och ägglossning så fick jag order om att skaffa ClearBlue digitala ägglossningstest, den rosa varianten (finns en lila och en rosa) då det är den kliniken har bäst erfarenhet av. Från dag 4 efter avslutad mens ska jag börja testa. Det är dag 5 idag, såg på nätet att det fanns på ena apoteket i stan så J var snäll och åkte iväg och köpte. Det är 10 teststickor i paketet. Kommer köra med mina vanliga billiga stickor också, bara för att jag är van vid dem. Fick utslag på dem idag, inte positivt alltså, men teststrecket började synas. Det innebär att ägglossning (ÄL) närmar sig - enligt appen borde det vara den 8/8, dvs nästa måndag. 
När jag får positivt ägglossningstest så ska jag ringa kliniken, återföring blir den 6:e dagen därpå. Nu är vi äntligen på gång igen. Känns jättebra, samtidigt som oron för att det inte ska fästa/missfall/MA osv gnager. Men en dag i taget.
 
Imorgon är det jobbdags igen, efter tre veckors semester. Kan inte säga att jag längtar, men det brukar bli bra när jag väl kommer på plats.