Bebis 6 veckor 3 dagar

Mellan amning, blöjbyten, sovstunder och tid till att bara titta på honom, prata med honom och bara vara så passar jag nu på med ett till blogginlägg.
B är 6 veckor och 3 dagar gammal idag. I tisdags var han beräknad, men då hade vi redan haft honom i 6 veckor. Det känns helt otroligt att han är här, samtidigt som det känns som vi haft honom i en evighet redan. 
Vi var till bvc i måndags och då vägde han 3650 gram och var 52 cm lång. Lite skillnad mot de 2366 gram och 48 cm han var när han plockades ut. Det märks att han senaste veckan bara blivit mer "med". Han har längre stunder vaken, han kommunicerar mer och försöker fästa blicken. Undrar hur lång tid det tar tills vi får första svarsleendet?
 
Så mycket mer gjort än ta hand om B blir det inte för min del, då han vill amma så pass ofta. J håller på att bygga upp vår nya växthustunnel, men kan inte göra det hela dagarna då det blir för mycket mygg mot kvällen.
 
Tänk att IVF gav oss vår B. Tänk att han är här! Det är fortfarande så mycket känslor i det hela. Så mycket att smälta och ta in. En helt ny framtid öppnar sig. Det är vi, vi tre (och djuren) mot världen!