Full rulle

Vecka 26+1 idag. Tiden går faktiskt.
Det är full rulle i magen i stort sett varje dag. Eller ja, rörelser är det varje dag, men i olika mängd. Det har tom börjat göra ont ibland när han håller på där inne. Han måste sparka olämpligt.
 
På måndag är det dags för läkarbesök och TUL (tillväxtultraljud) hos specialistmödravården. Min magläkare ville egentligen ha det i vecka 24, men det tyckte inte spec.mödravården. BM var dock på vår sida när vi tog upp det på senaste besöket och vips så fanns en tid inbokad. 
Tyvärr är J och jobbar, men min mamma ställer upp och följer med som support. Förhoppningsvis ser allt bra ut, men det är skönt att ha sällskap ändå.
 
Har varit några gånger hos psykolog på MVC, fått diagnosen medelsvår depression. Hon vill att jag kontaktar min VC för att få prata med läkare om att ev byta antidepressiva. Jag är inte så säker på att jag håller med. Jag tror inte det blir bättre av det. Sertralin är bland det snällaste för liten och jag vill inte riskera nåt. Dessutom tror jag inte högre dos/annan sort tar bort oron som jag har. Den kommer finnas där tills han kommer ut. Just nu känns det som att när han kommer ut så är inte ansvaret bara mitt att upptäcka om det händer nåt, utan då kan J hjälpa mig.
Måste nog dock kontakta VC i vilket fall som helst, två migränanfall på en vecka är lite mycket och lite jobbigt.