Rd 14, FET2

Igår var det testdag. Jag har inte använt samma sort som kliniken skickade med tidigare i graviditeten, så jag kan inte jämföra styrka i sträcken därför. Det var ju svagare än kontrollstrecket, men stickan var aningen starkare än det varit tidigare.
 
Idag har jag boostrat kroppen igen med intralipid på ivf-kliniken i Falun. Nu håller vi tummarna att kroppen inte motarbetar liten, utan att liten får växa och frodas där inne i 8 månader till.
 
Eftersom J jobbar så ställde mamma upp och följde med. Hon och O tog en promenad medan jag fick droppet. Det visade sig vara matmarknad i Falun den här veckan, det fanns massor av försäljare från olika länder och alla sålde de mat som är ett kännetecken för landet. Mamma och jag delade på en fisch & chips och köpte några bitar engelsk nougat i olika smaker. 
 
Nästa mål just nu är måndag den 16/10, då är det dags för VUL för att se hur liten mår. Jättenervöst redan nu. Borde vara i 7+1 eller nåt då, om jag räknat rätt. Jag tänkte att jag räknar i veckor efter VULet, för då kan de datera det exakt.